Key Account Manager (KAM)

evoli tar nästa steg - vi växer bokstavligen varje dag!

Sedan starten 2018 är vi idag ett framgångsrikt insurtechbolag inom sakförsäkring och fortsätter utvecklas. Vi tar marknadsandelar och vår resa är bara i sin linda. Vi är ett tjugotal anställda som arbetar nära och trivs tillsammans. Vår företagskultur präglar vardagen och är nyckeln till framgång. evoli är ett pålitligt insurtechbolag med transparent affärsmodell gentemot partners och kunder. Bolaget grundades av ett fåtal entreprenörer med dokumenterad framgångsrik historia tillsammans med människor med lång erfarenhet och specialistkunskap från försäkring.

Vi behöver nu utöka våra styrkor med en ny medarbetare, Key Account Manager (KAM).

Vi söker dig som kan attrahera nya samarbetspartners, partners som tillhandahåller våra lösningar. Vid intag av nya samarbeten ansvarar du från ax till limpa. Arbetet består av uppsökande verksamhet, presentera erbjudanden och utveckla affärsrelationer. Du söker kontakt med nya potentiella partners, säkrar kontrakt och underhåller befintliga. Du är den första som pratar med våra partners och det är du som är ansvarig för att bibehålla och utveckla affären.

Hos evoli har du möjlighet till utveckling och styra ditt arbete. Du kommer till ett bolag med korta beslutsvägar och högt i tak. Vi har en god arbetsmiljö där vi tänker affärer och är belägna centralt i Stockholm city.

Omfattning: Heltid - vi tillämpar provanställning
Placering: Kungsgatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

Maila in din ansökan senast den 15 november till: kam@evoli.se
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta:
Peter Anell, peter@evoli.se, 070-563 23 80

Länk till App StoreLänk till Google Play

© Copyright evoli AB. Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm. Org.nr: 559180-0445.
evoli står under tillsyn av och har tillstånd av Finansinspektionen. Försäkringsgivare är Eir Försäkring AB.
På evoli.se används cookies för att föra statistik, hantera formulär och sessioner m.m. Läs mer om cookies.

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.
Apple, the Apple logo, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries and regions. App Store is a service mark of Apple Inc.