evoli söker en senior React utvecklare

evoli är ett företag med fokus på insurtech som utmanar den svenska försäkringsmarknaden med prisvärda försäkringar till en noga utvald målgrupp. Bland grundarna så finns både erfarna entreprenörer och människor med specialistkunskap inom försäkring. Hos evoli är arbetsdagen händelserik och vi är ett tight team som jobbar målmedvetet tillsammans och har roligt ihop.

Vi söker nu en React utvecklare som kan hjälpa vårt IT team med utveckling av vår plattform. Vi har ett agilt arbetssätt och kombinerar arbete remote med dagar tillsammans på vårt kontor i centrala Stockholm.

Efterfrågad erfarenhet
  • Minst 3 års erfarenhet av Javascript, React, HTML, CSS.
  • Erfarenhet av Apollo, Redux, Formik, GraphQL/Hasura, emotion/styled components och react-query.

Det är meriterande om du också har erfarenhet av next.JS, Gatsby, MaterialUI, TailwindCSS. Utöver detta ser vi att du kommunicerar flytande på svenska och engelska och trivs att arbeta i ett team där vi delar kunskap och idéer med varandra.

Skicka din ansökan så snart som möjligt till head of PMO - Petronella@evoli.se. Vi behandlar ansökningar kontinuerligt eftersom vi vill tillsätta tjänsten snabbt.

Länk till App StoreLänk till Google Play

© Copyright evoli AB. Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm. Org.nr: 559180-0445.
evoli står under tillsyn av och har tillstånd av Finansinspektionen. Försäkringsgivare är Eir Försäkring AB.
På evoli.se används cookies för att föra statistik, hantera formulär och sessioner m.m. Läs mer om cookies.

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.
Apple, the Apple logo, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries and regions. App Store is a service mark of Apple Inc.