evoli söker en skadereglerare

Har du erfarenhet av att reglera skador och känner dig redo för att ta nästa steg i din karriär och börja arbeta på ett ställe där beslutsvägarna är korta och du får vara med och forma och utveckla hela skadeavdelningen. Då har vi rätt jobb för dig!

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av att reglera skador, gärna allriskskador eller hemförsäkringsskador. Du gillar att fatta snabba beslut och strävar efter att lösa ärendet vid första kontakt. Du har idéer om hur man kan göra skaderegleringen bra och effektiv både mot kunder och partners. Du vill vara med och forma hur skadeavdelningen ska jobba, påverka och ta fram alla processer.

Du är såklart serviceinriktad, inger förtroende och sätter både kunder och kollegor i centrum Du sprider glädje omkring dig och trivs med ett stundom högt arbetstempo där det är många bollar i luften.

evoli är ett företag med fokus på insurtech som utmanar den svenska försäkringsmarknaden med prisvärda försäkringar till en noga utvald målgrupp. Bland grundarna så finns både erfarna entreprenörer och människor med specialistkunskap inom försäkring. Vi kommer erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och stort utrymme att få vara med och påverka ditt arbete.

Övrig information

Omfattning: Heltid
Placering: Kungsgatan, Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka dina ansökan och CV till linda@evoli.se
Sista ansökningsdag 2021-11-01
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningsperiodens slut.

Länk till App StoreLänk till Google Play

© Copyright evoli AB. Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm. Org.nr: 559180-0445.
evoli står under tillsyn av och har tillstånd av Finansinspektionen. Försäkringsgivare är Eir Försäkring AB.
På evoli.se används cookies för att föra statistik, hantera formulär och sessioner m.m. Läs mer om cookies.

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.
Apple, the Apple logo, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries and regions. App Store is a service mark of Apple Inc.