Om evoli

evoli är alternativet för dig som sällan eller aldrig drabbas av skador och därför vill betala en så låg premie som möjligt. Genom att ha högre självrisker än övriga branschen, en digital process med en hög grad av självbetjäning är vår målsättning att kunna erbjuda riktigt bra priser till vår målgrupp.

Innehållet i försäkringen tål självklart att jämföras med de stora bolagen och skulle olyckan vara framme så är det för oss en självklarhet att du ska få en kompetent och bra skadereglering.

Vi tror dessutom på valmöjligheter så hos oss drabbas du inte av någon bindningstid utan du har alltid rätt att byta försäkringsbolag när du vill.

evoli är ett företag med fokus på insurtech. Bland grundarna så finns både erfarna entreprenörer och människor med specialistkunskap inom försäkring. evoli har tillstånd av Finansinspektionen att förmedla försäkringar.

Länk till App StoreLänk till Google Play

© Copyright evoli AB. Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm. Org.nr: 559180-0445.
evoli står under tillsyn av och har tillstånd av Finansinspektionen. Försäkringsgivare är Eir Försäkring AB.
På evoli.se används cookies för att föra statistik, hantera formulär och sessioner m.m. Läs mer om cookies.

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.
Apple, the Apple logo, iPhone, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries and regions. App Store is a service mark of Apple Inc.